Co je dobré vědět a nad čím je dobré se zamyslet

MEDŽUGORIJE - 20.Mladifest 09

 

MEDŽUGORIJE

.

.

AWE, AWE, AWE MARIA....

.

.

20. Mladifest 2009 1-7.8 09

.

.

Tak je to tady zase, po roce 20.Festival Mládeže 09 v Medžugoriji.

 

Tato SUPER AKCE je pro všechny křesťanské lidičky, kteří chtějí vztvořit krásné společenství u Panny Marie v Medžugorii, kde budou zpívat, hrát, bavit se, modlit se, rozjímat nad zjevením..., učastnit se workšopu a společné mše sv. s celým světem, poznávat sebe na vzájem..., se spousty nových kamarádů. ....velké setkáni, kde nesmíš pravě ty chybět ....!

 

„To přece stojí za to , nebo .... NE?“

 

 

Tento rok je mimořadný tím, že je to právě 20let, co byl založen tento Mládežnický Festival Mládeže a tedy se očekavají mimořádné oslavy k Panně Marii a velký zájem poutníku z řad mládeže.

 

„Tam přece musíš jet a u toho přece chcéš být,... nebo ... NE?“

 

Podud jsi ještě nebyl-la na této akci, nebo na jiném podobném setkání..tak věř, že na tyto chvíle budeš dlouho a s láskou vzpomínat. Setkáni tohoto typu...člověka velice obohatí do života, nachází zde pokoj a klid, přicházi na nové myšlenky a inspirace.., a hlavně to proživa tady u vnitř srdce...., to všechno se spousty nových a baječných kamarádů, kteří ti zůstanou ve vzpomínkách na cely život. Člověk tady vidí velkou naději v mladých lidí, upevňuje si svoji víru a také tady poznavá i tu svou velkou Lásku ...

 

„To je přece to, co ty hledáš...VIRU, NADĚJI a velkou LÁSKU..... nebo NE?

Pokud jsis ODPOVĚDĚ/L-LA 3xx ANO!! , tak ti mužeme pomoci....!!

Připoj se k naší Výpravě do Medžugorije a poznáš i něco navíc ... .

.

Pojeť s námi na Festival mládeže

.

k Panně Marii Medžugorské

.

s náší výpravou pod vedením Pavla a Tomáše.... .

.

 

 

.

.

Výprava na

20.FESTIVAL MLÁDEŽE

.

.

JIŽ od 30.7 – do 7.8 2009

.

.

Hlavní BODY průjezdu:


30.07 Bernartice nad Odrou Odjezd asi v 11h(ČR)

.

 

30.07 Moře Příjezd asi v 19h(CHORVACKO)

.

31.07-06.08 Medugorje Příjezd v 21h (BOSNA A HERCEGOVINA)

.

07.08 Bernartice nad Odrou Příjezd asi v 21h (ČR)

(Podrobnější informace o cestě  budou zděleny před cestou...)

.

 

.

DALŠÍ POTŘEBNÉ INFORMACE

DOPRAVA - Jedeme tam prostorným, komfortním a moderním autem.... , tedy počet je výrazně omezen! “Buť právě ty ten první a pojeť s námi do Medžugorie“....“přihlas se zavčasu“!!(zavazadlový prostor je ovšem omezen)

UBYTOVÁNI – Ve stanovém městečku v Medžugorii, jinak na místě pokud budou volné apartmány, tak tam je to také možné bydlet.

STRAVOVÁNI – Jídlo si každý bere na cestu i na pobyt vlastní!!.... včetně potřebného náčiní, nebo si ho na místě může i zakoupit.

POJIŠTĚNÍ – každý si ve svém zájmu sjedná cestovní pojištění na své náklady .... .

.

KOLIK TO BUDE STÁT??

Na dopravu – Tam a zpátky – 2000 Kč včetně poplatků spojené s cestou. Plátí se to po přihlášení a vyzváni k úhradě předem, před odjezdem na účet nebo v hotovosti (tež je to možné uhradit přímo na schůzce 21.6 09, ale přednost mají ti, co to pošlou přimo na účet asi 3dny po výzvě o úhradě a přihlášení..), jinak se dá možnost dalším poutníkum. Úhrada za dopravu na účet = 100% jedeš s námi!!

Na ubýtování – v kempu Verite asi 2/3 eura za noc *8 nocí = 16-24Euro – Před odjezdem se budou kontrolovat tyto finance, jinak se pobyt bude platit až na místě v kempu + 10Euro do rezervy

Na stravu – to je na tobě, kolik si za to své jídlo dáš, které budeš mít na celý pobyt. Je možnost i stravování na místě v Medžugorii.


.

Jak to bude probíhat a na koho se obrátit se svým zájmem??

Svůj zájem o naší Výpravu k Mladifestu 09 do Medžugorie, můžeš provest prostřednictím ČETU na Signálech, nebo EMAILU, či prostžednictvím SMSky.

Vyjiždíme ve čtvrtek 30.Července 09 z Bernartic nad Odrou v 11h ráno (možnost i přespáni),přijedeme zpátky v pátek 7.Srpna 09 asi v 21.00h zase do Bernartic nad Odrou.(případně podle potřeby se zastaví u vlakového nebo autobusového nadraží.) (je možnost zase přespáni na místě)

Prosím..., v případě svého zájmu o společnou Výpravu do Medžugorie, uváděj tuto kombinaci... Heslo“Medžugorie-Mladifest 09“, Jméno Příjmení, Datum narození, Adresu trvalého pobytu, místo nástupu(v případě že to nebudou Bernartice, ale při cestě- Olomouc, Brno,Břeclav), tel.číslo, Email, NickName – Signály ... , abychom mohli být s tebou ve spojení... .

Svůj zájem o naši výpravu a připomínky k cestě...., učiň přimo na(mne) vedoucího výpravy Pavla Šnercha - (v tuto chvíli v Anglii)(Zájem o Výpravu na Mladifest 09 posílejte pouze mně-Díky)..nebo se můžeš obrátit s potřebnými informacemi k celé Výpravě do Medžugorie také na Tomáše Bednáře – zástupce vedoucího výpravy ( v tuto chvíli v ČR)

Po přihlášení ti napíši tvůj stav a případné umístění, potom pokud budeš umístěn-a budeš výzván-a k úhradě za dopravu na účet(předpokladam, že to bude do tří kalendářních dnu, od podané výzvy o umístění..) , a pošleš mne(Pavlovi Šnerchovi) potvrzovací ZPRÁVU o provedé úhradě!!(věnuj tomu skutečně velkou péči,v případě, že nedostanu zprávu o úhradě, jseš veden-a jako pouhý zájemnce a místo bude nabídnuto druhé osobě, v jinem případě .., že zpráva bude podána a nebude provedena úhrada-zjistím to při kontrole..., budeš s výpravy vyškrtnut za neuvěryhodnost údaju!) a píšeš se do seznamu poutníku těch, co snámi jedou na Výpravu na MLADIFEST 09 do Medžugorie!!

Pokud se nevlezeš do určitého počtu a dostaneš o tom zprávu..., jseš zapsán-a do seznamu poutníku, kteří jsou jako nahradníci, ty tento poplatek za dopravu zatim nehradíš. V případě, že se uvolní místo, budeš o tom neprodleně kontaktován-a a nasledně vyzván-a k úhradě za dopravu.

Pro všechny z Vás co jedete s námi nebo co zůstaváte jako náhradníci, bude ještě připravena Před -odjezdová informační schůzka 21.6 2009Bernarticích nad Odrou ve 14.00h (místo odjezdu), kde se proberou potřebné informace o Cestě, Pobytu, Navštěvě zajimavých míst, Stravování a další věcí.. .Také budu kontrolovat došlé platby.., v případě neuhrazení dopravy.., dostané šanci další náhradník v pořadí.... .

Pro ty, kteří se nemohou dostavit na informační schuzku, tak jim budou potřebné materiály zaslany na Emailovou adresu, aby měli ucelené informace. Popřípadě budou informováni v průběhu času před odjezdem. Materialy budou i v tištěné podobě.

.

REFERENCE

Co na tuto akci říkaji nékteré super lidičky??

 

Helena – Medžu-Fest to je místo, kde člověk rozjíma, modlí se, vytváří krásné společenství a baví se, se spousty kamaradů ... .Těším se na ty společné večery, kdy se sposta mladých lídí sejde při modlitbě a Mši Svaté a nadherně zpívají..“AWE, AWE, AWE MARIA“ úpně mě srdce buší v hrudi...., s takovu láskou, jak to všichni zpívají .... je to velký zážitek... .

 

Marie – Medžugorie je místo zjevení Panny Marie, klidu, modlitby a rozjímáni ....., účast na festivalu, mě velice naplňuje a v nitřně obohacuje.... Přála bych všem mladým, aby jsi udělali čas a na to, aby jeli na setkáni k Panny Marii do Mežugorije.Tam kde budeme vytvářet krásné společenství křesťanu prosící za celosvětový mír a dobro na celé zemi.

 

Kateřina – To je Akce, kterou si rozhodně nenechám ujít..., odcestovat k Panně Marii, děkovat ji za její ochranu, ..., prosit za mír a vytvářet nádherné společenství u Panny Marie...s tolika mladými lidmi při modlitbě..., společné Mši Sváté......to je nádhera..... a těch aktivit během setkáni v Medžugoriji, to je síla... a těch nových kamaradů s celého světa co tam bude....., už se těším....!!!

 

Lukáš – K Panně Marii do Medžu se rád vracím.., je tady SUPER PROGRAM, pro věřici lidi..., je to něco..., co člověk musí alspoň jednou zažít...., kdo nejede dělá chybu!!!

 

Pavel – O Medžugorii jsem zatim slyšel... a těším se, že tento rok to vyjde jet k Panně Marii do Medžugorie, kde se zjevuje vizionař/kám-ům . O Mladifestu vím, že je to Křesťanská akce, kde se sjede hodně mladých lidí, kteří chtějí vytvořit krásné společenství u Panny Marie, kde chtějí prosit za společný mír na celém světě a snaží se o vytvoření jednoty křesťanů.

 

Rostislav - Do Medžugorie se rád vracím, je to místo, kde se zjevuje Panna Marie, místo, kde se mladí setkávájí... a při společné modlitbě vytvářejí krásné společenství...., je to místo, které se každému zaryje do jeho srdce... a ve vzpomínkách se rád k němu vrací... .

 

A co na to říkáš TY....... ???

Takže se na tebe těšíme a doufáme, že právě TY snámi pojdeš a nečekej na zítřek.. udělej rezevačku už DNES. Čas běžíííííííííííííí!!

 

Přejeme ti,.....

čistou hlavu při rozhodováni ...s kým jet....

 

velkou naději, že se v Medžugorii u Panny Marie všichni sejdeme....

velkou víru, kterou si u Panny Marie všichni snad jen prohloubime ....

velkou lásku tu, kterou všichni, tak upřímně a s celého srdce hledáme ....

.... věříme, že si takovou AKCI NENECHÁŠ UJÍT, nebo ANO??

 

 

Hlavní poselství Panny Marie

 

MÍR, MÍR, nic než MÍR.

Je třeba, aby se lidé smířili s Bohem i mezi sebou. Je třeba věřit, modlit se a postit, litovat svých selhání a obracet se k Bohu.

.