Co je dobré vědět a nad čím je dobré se zamyslet

Jak sbalit kluka a co se Vám líbí

Je hrozné, když zjistíme, že se nám nějaký kluk líbí, ale on ani neví, že jsme na světě. Začneme přemýšlet jestli by jsme iniciativu neměli vzít do vlastních rukou anebo, jestli stále máme vyčkávat. Tak jestli jste tohle zažily nebo zažíváte, tak čtete ten správný článek, jak z této situace ven.

Nešťastně zamilovaná aneb Jak sbalit kluka co se Vám líbí

Tak zaprvé, určitě se snažte. Co když on je ten pravý a výjimečný a vy ho zrovna minete. A jestli není, tak to nikdy nezjistíte a na stará kolena budete říkat:" No jo, kdybych já si tenkrát vzala Pištu Hufnágla." (to že je úplně blbej, byste se nikdy nedověděla, protože jste se o nic nepokusila). Takže tento bod je vyřešen. Vyčkávat přiměřeně, a když to nikam nevede, vzít situaci do vlastních rukou.
Nešťastně zamilovaná

Jak na to:

1. Zkuste ho kontaktovat očima. Oči někdy řeknou více než slova. To ale neznamená, že se na něj budete koukat jak na svatý obrázek. Závazné city je to poslední, na co by váš partner chtěl odpovídat. Takže do pohledu dát radost, naději, tajemnost a sex-peal.

2. Seznamte se s jeho kamarádem či kamarádkou - tento způsob je jeden z nejlepších, u jeho přátel vám o nic nejde a daleko lépe se vám s nimi naváže přátelský kontakt. Tak získáváte dostatek času, abyste na sebe upozornila a sama lépe poznala toho druhého.

3. Napište mu mail. Můžete ho nachytat na dopisování s tajemnou neznámou. Je to hra, kterou málokdo odmítne. Je potřeba ale dodržovat zásadu - držme se reality. Mluvíme-li o sobě, snažte se být střízlivě kritičtí. Je potřeba pořádně ho na schůzku s vámi navnadit, ale při osobním setkání, musíte splnit a nejlépe předčit jeho očekávání.

4. Oslovte jej - to je způsob pro ty nejsebevědomější z nás. Postavit se k tomu čelem. Máme dobu emancipace, tak proč si ji nevybrat právě zde.

Nelepší je, když se setkáváte někde pravidelně a dalo by se najít společné téma. Horší je, když spolu jezdíte třeba jen tramvají. Pak to zkuste třeba tak:" Čau, já jsem Alča. Vidím tě tu každej den. Taky jezdíš na stavárnu?"
Udička hozena, teď také záleží na něm.

A co dělat, když vy jste vtom až po uši a on o tom ví a nehodlá na to reagovat?

Říká se, trpělivost růže přináší. Ale lépe je vyzkoušet ještě jednu léčku. Vykašlete se na něj. Teda jen tak, aby ho vaše zamilovanost případně neděsila. Začněte se věnovat sama sobě. Cvičte, běhejte, malujte, choďte po horách, začněte zpívat v kapele. Prostě udělejte něco pro sebe, co by vás bavilo. Věřte, že takováto vaše proměna ho může vyburcovat z jeho klidu a třeba si řekne, páni v té holce něco je. A jestli selžou všechny recepty, dejte si pauzu. Zbalte věci a odjeďte jinam. Domluvte si brigádu v Anglii. Naučíte se jazyk, provětráte si hlavu a získáte čas vše přehodnotit.

A pozor! V Anglii je taky spousta fakt pěkných kluků.

 

(Zdroj : www.svadeni.cz autor : Čiperka)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOMENTÁŘE"(výběr z vašich příspěvku):


Pavi 18. 10. 2009 4:22

...raguji tak na daný podnět, který se ke mě dostal a tak bych rad chtěl dané dívce tímto článkem pomoci...,ale i ostatním které si nevědí rady...
... kluci jsou jednodušího stvoření a potřebují na některé věci více času, to se ví.. , možná čekají právě na váš podnět jako první....
Ještě dodávám.., že ta Anglie v tomto případě je skutečně pro vás dívky možná a aktualní...tak pokud by jste nevěděli , kde v Anglii, tak se obraťte na mne... a něco již vymyslíme... mám tady dobré kontakty. ...

 

makec 18. 10. 2009 8:08

Pájo tak takhle bych ťa sbalila, jo?:DDD??


Pavi 18. 10. 2009 12:54

... já se jen tak nenechám sbalit.., zatim těžce odolávám.., ale je to těžké stále odolávat...nelze odolávat pořát..,že?

 

Pavi 22. 10. 2009 2:01

...jsem rád, že tento článek je pro vás tak ožehavý a doufám, že vám v něčem pomůže..
...k tomuto okamžiku si jej přečetlo již 134 lidi co vás toto téma přinejhorším jen zajímá.., přinejlepším se necháte tímto textem inspirovat a víte, jak postupovat dál...,a dále je to už na vás... .

 

(...budete-li chtít přispět vašim komentářem.. pošlete jej na "pavi" vzkazy a já jej posoudím a ty nejlepší zveřejním.... díky )

Zobrazeno 14980×

Komentáře

Pavi

...jsem rád, že tento článek je pro vás tak ožehavý a doufám, že vám v něčem pomůže.. <br />
...k tomuto okamžiku si jej přečetlo již 103 lidi co vás toto téma přinejhorším jen zajímá.., přinejlepším se necháte tímto textem inspirovat a víte, jak postupovat dál...,a dále je to už na vás... .

Pavi

.... bylo toho možná dost napsáno o Lásce a nyní se podíváme zase pěkně od začátku, jak na první vztah ... začneme tim: Jak sbalit kluka a co se vám libi...<br />
...raguji tak na daný podnět, který se ke mě dostal a tak bych rad chtěl dané dívce tímto článkem pomoci...<br />
... kluci jsou jednodušího stvoření a potřebují na některé věci více času, to se ví.. , možná čekají právě na váš podnět jako první.... <br />
..V dalších dílech se podíváme jak pomoci mužům získat si milovanou ženu ..,třeba na schůzku ... ,(dost dílu)z nazvy Řeč těla + další dodatky<br />
Ještě dodávám.., že ta Anglie v tomto případě je skutečně pro vás dívky možná a aktualní...tak pokud by jste nevěděli , kde v Anglii tak se obraťte na mne... a něco již vymyslíme... mám tady dobré kontakty. ...

makec

Pájo tak takhle bych ťa sbalila, jo?:DDD??

Pavi

... já se jen tak nenechám sbalit.., zatim těžce odolávám.., ale je to těžké stále odolávat...nelze odolávat pořát..,že?

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio