Co je dobré vědět a nad čím je dobré se zamyslet

Podle čeho si ženy vybírají muže

Existuje vůbec ideální muž? Každá žena má takový vysněný ideál, ale brzy pozná, že musí ze svých nároků slevit, aby nezůstala na ocet. V některých představách se ale ženy velmi shodují a vědí, jaký by měl správný muž být. Pak už jen zbývá - najít ho. Čím tedy muži ženy přitahují?

Aby přeskočila pověstná jiskra, musí dojít ke vzájemné přitažlivosti a pro tu je třeba nějaký impuls. Ženy se často shodují v tom, že na první pohled se zajímají o mužovi oči. Je v nich ukryta lidská povaha. Když uvidí v mužských očích něhu, toleranci a pochopení, možná neodolá.

Jako dalšího si ženy všímají postavy. Nemusí to být žádný svalovec, ale chlap, kterému teče pupek přes kalhoty, není zrovna to pravé ořechové. Ženy upoutá i pěkný pánský zadeček. Pevný a napasovaný v přiléhavých džínách, to se ženám dost líbí. Ani výšku nenechávají ženy bez povšimnutí.

Vyhledávanými typy jsou muži středně vysocí, to ovšem neznamená, že by baskeťáci neměli šanci. Občas se přeci stává, že žena menšího vzrůstu se zamiluje do dlouhána, zřídka i naopak.Nahý muž

Tmavší pleť a modré oči, to je kombinace, které většina žen neodolá. Jsou to muži temperamentní a mají v sobě cosi nespoutaného, divokého a živočišného. Převážná většina žen vybírá muže s tmavšími kratšími vlasy a hladce oholenou tváří.

Oblékat by se měl umět podle příležitostí. Jako běžný oděv se jim líbí sportovní styl. Měl by mít blízko ke sportu, alespoň rekreačně. Rozhodně by neměl zaniknout ve společnosti. Měl by být hravý, inteligentní a vtipný, spolehlivý a tolerantní. Zamlklého bručouna chce asi málokterá.

Finančně by měl být muž nezávislý. Jeho plat by měl být vyšší než plat partnerky. Po intimní stránce ženy od muže požadují smysl pro romantiku, něhu a jemnost. Sexuální styk by měl muž vyžadovat alespoň 3x týdně (samozřejmě záleží na věku partnerů). Ideální muž musí mít rád děti a měl by je i do budoucna chtít. Mělo by mu být přirozené budování rodinného hnízdečka. Od takových, co stále opakují, že se na dítě ještě necítí, raději dál.

Jaký by muž rozhodně neměl být?

Rozhodně by neměl mít zálibu ve vysedávání po hospodách a v popíjení piv jedno za druhým.

Ženy nesnáší muže, kteří jsou sobečtí. Sobeckost je vůbec vlastnost, která do žádného vztahu nepatří. Od sobeckosti není daleko k povýšenosti. A muži, kteří dávají ženám najevo, že jsou něco míň, to u žen většinou prohrají. Né, že by se nemohl podívat po pěkné ženské, ale otáčet se za každou sukní a ještě o tom vydržet vyprávět, to asi snese málokterá.

Nesmí projevovat závislost na rodičích nebo kamarádech. Jestliže se se vším bude obracet na maminku, nevěstí to o jeho samostatnosti nic dobrého a žena to vycítí. Jeho zevnějšek mu nesmí být lhostejný a alespoň v rámci možností by se měl zajímat o módní trendy.

Muž by neměl být gambler ani závislý na drogách. Cigarety se také čím dál míň odpouštějí. Každou závislost žena vnímá jako slabost. Slabocha a nezodpovědného muže, to nechce žádná.

 

(Zdroj :www.svadeni.cz)

Zobrazeno 8950×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio