Co je dobré vědět a nad čím je dobré se zamyslet

Sbalte ho!..,aneb co na muže zabírá?

Přestože se tento web orientuje spíše na rady pro muže, často se objevují ženy žádající o pomoc. Rozhodli jsme se jim vyhovět a sepsat článek o tom, co na muže zabírá.

Spousta lidí trpí předsudky, o tom, že žena nemůže dávat muži najevo náklonnost, neboť se to nesluší. To je první věc, kterou musíte ve svém myšlení změnit. Chcete ho? Tak ho sbalte. Zvyklosti a rady babiček jsou vám opravdu v dnešní společnosti k ničemu.

Ženy mají na rozdíl od mužů nepopíratelnou výhodu. Zatímco šance, že žena muže odmítne, je poměrně velká, obráceně to tak neplatí. Muži zkrátka nejsou zvyklí na to, že jim někdo projevuje zájem, a proto ho budou přijímat kladněji. Navíc je to pro ně vidina sexu, což podstatná část z nich považuje za hlavní cíl vztahu. Už jenom proto byste si měly předem říci, co od vztahu očekáváte. Jestli chcete víc než občasný sex, musíte tomu přizpůsobit tempo svého svádění. Jinak se vám také může stát, že ho po první schůzce už neuvidíte.

Chcete-li se muži líbit, pečujte o sebe. Nemyslím tím, abyste trávily hodinu před zrcadlem. Žena by měla být především zdravá a upravená. Žádná vyhublá modelka z vás být nemusí, ale pokud vážíte 80kg, měly byste se nad sebou zamyslet.

Oblečení také nemusíte vybírat 2 dny dopředu. Stačí, když nebude viditelně po matce. Oblečte se tak, abyste se cítily uvolněně. Na výstřih až k pupíku také zapomeňte, některé muže to odradí. Džíny, tílko, svetr, 3/4ky, sukně… Vše je povolené. Co se však sukní týče, tak poslední dobou přibývá mužů, kterým se zvedá žaludek, jakmile vidí ženu s minisukní. Neplatí tedy pravidlo, že čím kratší, tím lepší.

A sbalila jsem si ho sama!

K vlastnímu oslovení není moc co dodávat. Vystačíte si s tím, když mu řeknete: „Ahoj,“ a začnete se s ním bavit o čemkoli. Pokud jste ho zaujali, stačí to, a iniciativy se ujme on. Může se však stát, že narazíte na stydlína. V takovém případě musíte vést konverzaci vy. To už však nebude tak těžké. Jestli se mu líbíte, poznáte přece okamžitě.

Pamatujte, že to nejtěžší je oslovení. Jakmile ho překonáte, nic horšího vás už nečeká. Pokud ho chcete a on se k ničemu nemá, tak to bez něj zkrátka nepůjde. Je jasné, že vás napadne tisíc výmluv, proč to neudělat. Ale vezměte na vědomí, že jakmile ho neoslovíte teď, příště už může být zadaný nebo ho nemusíte vůbec potkat. Co vám tedy hrozí? Když ho oslovíte, tak ve vysoce nepravděpodobném případě vás může odmítnout. Když to neuděláte, tak ho nemusíte už nikdy potkat. Co je lepší?

On vás negativně nepřijme. Nepošle vás někam jen kvůli tomu, že jste ho oslovily. Přinejhorším si s ním můžete v klidu popovídat a rozloučit se s pocitem, že jste to zkusily. Oslovily jste někdy neznámou ženu jen proto, že jste si chtěly popovídat? Tak to samé udělejte s ním.

Čeho se vyvarovat

Doporučuji vám shlédnout film „Jak ztratit kluka v deseti dnech.“ Kromě toho, že je to vcelku povedená romantická komedie, jsou v ní popsány všechny možné techniky, které nesmíte dělat. Ženy se někdy chovají pro muže velmi podivně. Mnohdy se dokonce stane, že muži se vším vynaloženým úsilím nepochopí, jak jste došly k nějakému závěru a proč jste danou věc udělaly.

Snažte se chovat tak, aby se muž s vámi cítil dobře. Aby se kvůli vám nemusel na veřejnosti stydět (zní to podivně, ale mnohdy se muž kvůli ženě stydí a ona to ani neví). Pokud jste si našly dobrého partnera, bude se snažit chovat také tak.

Žádné rozmluvy s kamarádkami před ním, žádné rozebírání bývalých vztahů, žádné dlouhé telefonní hovory nebo neustálé psaní SMS zpráv před ním!

Osobně mám v hlavě něco, co se dá nazvat: „Systém předběžné kontroly.“ Než něco udělám, popřemýšlím, jak bych reagoval, kdyby někdo udělal to samé mně. Zkuste to. V určitých situacích to neskutečně pomáhá a vyvarujete se zbytečným chybám.

 

(Zdroj: www.svaděni.cz, Autor: RaShCZ)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOMENTÁŘE"(výběr z vašich příspěvku):


Pavi 22. 10. 2009 3:07

Jsem rád, že toto téma je pro vás také dost ožehvým tématem a jde vidět na vaši sledovanosti 117 čtenářů.., že vás toto téma nejenom zajíma, ale asi se nad tím patřičně také zamýšlíte... což je dobře...

Budu rád, když vám tyto texty, nejenom pomůžou, ale také v ních naleznete jisté odpovědi, proč oni či ony ...tak jednají... a čeho se případně máte všichni vyvarovat ... je do skutečně dobré vědět a pak se třeba předejde určitým zbytečnostem.

Ještě bych vyjádřil velkou poklou všem dosavadním a velkým autorům , ze kterých sem čerpal z knich , je potřeba se těchto moudrých lidí zastat a vyslovit jim velký dik, jak se snaží nám mladým z krze ty nadherní knížky promlouvat do srdce.... těch super autoru je na mém blogu celá řada... a to jsou absolutní špičky(o kterých vím).. které píšou o vztazích ... především ze svoji bohaté zkušenosti a velké praxe...

... píšu to proto, aby nikdo nezhazoval vysokou úroveň tohoto blogu, který má dost vysokou sledovanost článku a především, tento blog je postavený na článcích renomováných a kvalifikovaných autoru, kteří si zaslouží vysokou úctu a vděk za práci kterou odvedli... (viz knižní publikace)ano jsou zde i články mimo knížní publikace tito autoři, zase mají zkušenosti přímo z reálu.., tak jak to na normálního člověka příjde..., ale i oni to myslí dobře.., to se ví...

 

(...budete-li chtít přispět vašim komentářem.. pošlete jej na "pavi" vzkazy a já jej posoudím a ty nejlepší zveřejním.... díky )

Zobrazeno 18803×

Komentáře

Pavi

Važený Albrechte..., <br />
všímám si, že pro některé je lepši skutečně vystupovat v anonymitě..., alspoň se tim mmožná nestrapníte...to chápu, co nechápu... , ukažte na svuj blog, kde se snažite ukazat svoji tvorbu..., anebo poukážete na to co vás zajíma a čím vy chcete jiné obohatit. Já netvrdím, že to musi dojít tak daleko..ano v tom článku to může být lehce přehnané, všichni stejně víme, že ve skutečnosti se ktomu kluci nedváží, aby to skončilo tak daleko...<br />
<br />
A ještě tady ta věc smým blogem, ten to blog podle vaší čtenářské aktivity nejvice pročítán..., tak jaké pak stydět..., stydět se má ten kdo tlachá nesmysly a sám neumí nic vytvořit jak je tomu u Albrechta a PAVELV vy byste se měli zamyslet , čím vy chcete být k prospěchu ostatních .... ja se snažím.. , můžete to říct i vy??<br />
<br />
A o čistotě ve vztazích už jsme tadý na tomto blogu také hovořili, divím se že jsi Albrechte prospal dobu..., připomínám že i já jsem pro čistotu ve vztahu..., ti co mě znají tak to vědí ..., můž to říct i ty Albrechte?

Pavi

Jsem rád, že toto téma je pro vás také dost ožehvým tématem a jde vidět na vaši sledovanosti 80 čtenářů.., že vás toto téma nejenom zajíma, ale asi se nad tím patřičně také zamýšlíte... což je dobře... <br />
<br />
Budu rád, když vám tyto texty, nejenom pomůžou, ale také v ních naleznete jisté odpovědi, proč oni či ony ...tak jednají... a čeho se případně máte všichni vyvarovat ... je do skutečně dobré vědět a pak se třeba předejde určitým zbytečnostem.<br />
<br />
Ještě bych vyjádřil velkou poklou všem dosavadním a velkým autorům , ze kterých sem čerpal z knich , je potřeba se těchto moudrých lidí zastat a vyslovit jim velký dik, jak se snaží nám mladým z krze ty nadherní knížky promlouvat do srdce.... těch super autoru je na mém blogu celá řada... a to jsou absolutní špičky(o kterých vím).. které píšou o vztazích ... především ze svoji bohaté zkušenosti a velké praxe...<br />
<br />
... píšu to proto, aby nikdo nezhazoval vysokou úroveň tohoto blogu, který má dost vysokou sledovanost článku a především, tento blog je postavený na článcích renomováných a kvalifikovaných autoru, kteří si zaslouží vysokou úctu a vděk za práci kterou odvedli... (viz knižní publikace)ano jsou zde i články mimo knížní publikace tito autoři, zase mají zkušenosti přímo z reálu.., tak jak to na normálního člověka příjde..., ale i oni to myslí dobře.., to se ví... .<br />
<br />
... viz další texty ...

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio