Co je dobré vědět a nad čím je dobré se zamyslet

Je připravena na první polibek?Jak se líbat?

Jak se líbat, aneb technologie polibku"muže"

Muž má chůzku s holkou a hodně rád by dal dotyčné slečně pusu... Ale v hlavě se mu honí myšlenky: Jak poznám, že mne neodmítne a že je už ta správná chvíle pro pusu? A jak se líbat, aby se jí to líbilo?

Když nastane ten správný čas, existuje několik testů, které ti pomohou zjistit, zda je žena připravená na to, abys ji políbil. Nejjednodušší je vlasový test. Když jsi připraveni tento test použít, jen se jen natáhni a dotkni se jejích vlasů. Řekni, „Vážně se mi líbí barva tvých vlasů. Cítíš se v ní taky tak dobře jak v ní vypadáš?" Potom se jich dotkni a pohraj si s jejími vlasy mezi prsty. Když se neodtáhne nebo vypadá tím vaším dotykem a tím, že jste v jejím osobním prostoru, vzrušená, tak je možná připravená na polibek. Muž líbá ženu na čelo

Pokud se naopak odtáhne nebo vypadá, že je jí tvoji přítomnost nepohodlná, musíte udělat krok zpět, tak abyste získali víc zájmu, vzrušení a přitažlivosti.

Další test, jak zjistit, že je slečna připravena na polibek se jmenuje šeptací test. Co uděláš je, že si nejdeš dobrý okamžik, abys jí mohl říct něco potichu a soukromně. Třeba nějakou tu malou lichotku. Nakloníš se k ní, abys se dostali blíž. Pak položíš svoji ruku na horní část její paže nebo zad a zašeptáš jí něco do ouška:

psst... „Myslím, že ti to moc sluší."
psst... „Příjemně voníš. Copak to je?"

A nebo, což je mnohem lepší, použiješ něco škádlivého a zábavného, co jí řeknete. Například se vracíš zpět z toalety. Natočíš se k ní a zašeptáš ji do ucha:

  • psst... „Chyběl jsem ti, že?"

Budeš sledovat řeč jejího těla a uvidíš její reakci na tvé vetření se do jejího osobního prostoru. Když vypadá horlivě a přiblíží se k vám, je to pravděpodobně dobré pro polibek. Když se zdá být velmi nervózní nebo napjatá z toho, že jste jí tak blízko, budeš se muset zase stáhnout.

Také ji můžete zkusit zasypat krátkými jemnými polibky. Prvních pár polibků na tvář, pak na kořen nosu a nakonec krátký polibek na pusu. Když pozitivně reaguje a neuhýbá, můžete již přejít k dlouhému polibku, teď už za pomocí jazyka.

Ujisti se, že jí nezasáhneš hnusným česnekovým nebo pivním dechem, když se k ní přiblížíš, Použij mentolky, pokud je máš. A ujisti se také, že máš dobrou kolínskou, takže bude moct zaznamenat tvoji vůni.

Pravidla pro pusu a pro to jak se líbat:

  • Poprvé když ji políbíš, tak jen přejížděj svými rty po jejích a potom se stáhni. Z tohohle postupu bude šílet.
  • Ujisti se, že jsou tvé rty jemné a vlhké. Použij nějaký balzám na rty. Rozpraskané rty totálně zabijí tento moment.
  • Začni velmi jemně a pomalu. Zdrž se použití jazyka.
  • Netlač svůj jazyk do její pusy. Nech jí, aby s tím začala první.
  • Opatrně se zuby. Jen málo žen má rádo, když je koušete do jazyka či do rtů.
  • Neolizujte její zuby.
  • Nesnaž se kolem ní při líbání omotat své ruce. Příliš strašidelné. Jen se opřete a líbejte.
  • Zpomal. Ženu nikdy nemůžeš líbat příliš pomalu. Většina mužů projíždí jazykem dovnitř a ven jako když se žába snaží získat večeři. Když říkám pomalu, myslím tím: ...p - o - m - a - l - u ...
  • Netlač svůj obličej na její. Představte si, jako by vaše rty byly malířský štětec a vy přejíždíte po plátně. Také ji nelíbej po celém jejím obličeji. Zůstaňte jen u rtů.
  • Používejte během líbání ruce, ale provokativním způsobem. Rád ji jednou rukou odtlačuji, když se líbání stane
  • Vyhni se příliš velkému množství slin. Neoslintej ji víc než je nezbytně nutné. Nikdy by si po tom neměla muset otírat obličej.
  • Když jí můžeš ukázat, že jsi schopen ji odtlačit, bude šílet. Volnou ruku můžeš použít k opření o záda nebo krk, těsně pod místem, kde jí začínají růst vlasy. Zajeď prsty jemně do jejích vlasů a vyšleš povzbuzení celým jejím tělem.
  • Přestaňte ji líbat dřív, než ona přestane líbat tebe. Když musí končit jako první, její zájem trochu poklesne. Pamatuj si obchodní pravidlo číslo jedna: „Vždycky je nech, aby samy chtěly víc."

Další dobré líbací manévry:

  • Příležitostně, pokud je pro to vhodná příležitost, chytni svými rty její dolní ret a zatáhni.
  • Polib ji na krk, buď přesně pod uchem, nebo vzadu na krku těsně pod vlasy. Jeden rychlý, trochu vlhký polibek ji rozpálí víc než cokoliv jiného.
  • Zatáhni její jazyk čas od času do své pusy. Chce to trochu praxe, ale můžete ji tak trochu navnadit. To jí umožní být chvíli dominantní.
  • Příležitostně si dej oddech a polib ji velmi pomalu na ruku, smyslným způsobem. Způsobem jak ji nažhavit je svádět ji bez toho aby si myslela, že se s ní chcete vyspat.
(info www.svadeni.cz Autor:Hitch)
Zobrazeno 28123×

Komentáře

Vencál

to každopádně

Jan Novák

Jeden bod mi tam chybí:<br />
<br />
Vytiskni si tyto rady. Když nastane čas vhodný k líbání, ve chvíli největší romantiky vytáhni papír a pečlivě prostuduj co všechno máš udělat než začneš. Pak už jen postupuj podle stále vyndaného návodu.

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio