Co je dobré vědět a nad čím je dobré se zamyslet

PRÁCE V ANGLII II./2010

 

1)Místo - Země – Anglie , Část – East England, Kraj – Suffolk, Město -Ipswich

2)Typ – v restauraci – Fast food ,

3)Pracovní činnostA) u pultu – prodej a servis zákazníku včetně komunikace,B)v kuchyni,- výroba všech druhů sendviču, ůklid ....,C) V jídelně – servis zakazníkům, ůklidy ,občasná výpomoc za pultem..

4)Počet volných míst5 (v tuto chvíli je k dispozici 5 volných míst na Léto!!!)

Pravděpodobnost ůspěšnosti je na 90procent, pokud vám to vyřizuji já...!!!(Vytvářím na vedení velmi pozitivní lobing, aby vzali právě vás a ne někoho jiného..., vás nominuji do svého výrobního týmu...Samozdřejmě , že se musi každý ještě zaevidiovat na internetu ... a potom musí projít vztupním pohovorem v AJ.)

5)Nástup konec června/začátkem čevence až do ½ září

6)Pracovní kontrakt - ANO je na 2/3 měsíce-nebo na dobu nerčitou

7)Určeno pro – muže, ženy, studenty i nestudenty... i páry mohou pracovat spolu...

8)Plat : podle věku ... od 16-17let – 4,35£, 18-21let – 4,84£, 22+a více - 5,85£/ za 1hodinu, vyplata je každý druhý týden (1Libra je asi 28,2Kč)

9)Průměrná pracovní doba30-35h je možné pracovat i více podle jejich potřeby... .

10)Prácovní výhody – při nástupu zdarma unihorma(šiltovka,tričko,kalhoty,boty si každý koupí..), denně zdarma jídlo, pružná pracovní doba, možnosti prace přes čas, při odpracováni 3 měsíců tady, proplacení dovolené asi 200£

11)Náklady na obsazení 1.místa – poplatek 140£ (za každé místo)nebo 4000Kč , platí se přímo mě(PAVIMU), předem při příjezdu do Ipswiche

12)Další výdaje

A)Cesta 1. z ČR do Anglie u Student Agency _ Praha –Londyn (i se zpátečním lístkem)asi 3000Kč nebo jiným dopravcem, , nebo letecky...(se zpatečním lístkem)Nezapomeňte si zavčasu zarezervovat lístek do Anglie, byvá brzo obsazeno...

B)Cesta 2. z Londýna do Bury St. Edmund (National Expres –bus)- 16£ -jedna cesta, (12+5+8//25Liber-zpáteční)

C)Bydlení

a)V soukromém domě pod agenturou a pohybuje se to průměrně okolo 400-600 liber/1měsíc (,jedna svobodná osoba +  rodina -případná manžel-ka a děti, tady je potřeba počítat i s možnou zástavou určité finanční částky za možné poškození bydlení např:1200£, která se vám vráti při odchodu),pronajem je na 6 měsíců.

b)V pokojich v různých bytech to (přes inzeráty) Je to asi v rozmezí průměrně 50-60Liber/týden a pokoje jsou 1 lužkové, nebo dva jednolůžkové,anebo jedno dvoulůžkové, ale platí tam každá osoba co bude bydlet..., a je to v patřičné výbavě, se vším. Hleda se toi  v době, kdy je člověk už přímo na místě, respektivě týden předem, nebo pár dnu před příjezdem a to z aktualní nabidky, která vychází v novinách či na netu.. .To ovšem může být dost nespolehlivé a a navíc, může větší skupina bydlet po celém městě a není moc pohromadě... .

D)Pomoc se zajištěním patřičných formalit, Home Office, otevření běžného účtu a zajištění bydlení i mimo lokalitu –Zdarma, ale proplácejí se mi všechny výdaje stím spojené(je to jinak dost drahé tady )

13)S Vámi to vyřizuje – Pavel Šnerch DiS (PAVI) přímo v Anglii¨ve Spojeném Kralovství - UK

14)Váš zájem : informujte mne na mých kontaktech:

: UK tel: +447886672318 (od 11h do 15h , pak až po 02.00h ráno)

Email : [email protected] , signály – pavi, Skype: pavel.snerch

Bude potřeba pro Vaši prezentaci v Anglii, abych měl i já váš životopisv AJ, poté vám doporučím další požnosti práce a uplatnění tady v UK(pošlete jej na Email)

15)Nábídka platí : do 30.06 2010 ,pak bude aktualizace o volných pracovních místech, tady Bury St.Edmund´s a dalších informací.

16) Nároky na jazyk : Ano jsou .., schopnost se pomalu ale jistě s angličany domluvit a rozumět jim to co po vás budou chtít..., bude potřeba se během pracovního pobytu doučit patřičné fráze-či slovíčka, tak aby se svámi Angličane nějak dorozuměli.

Jak to bude probíhat? Vy projevíte zájem a ozvete se mě prostřednictvím, četu, Emailu, nebo SMSky, poté budu rád, když mi zašlete váš životopis v AJ s Fotografii a já vám , krádké době sdělím, jesli máté šanci na vaše umístění. Pláti to, kdo má více praxe..., a má dobré komunikační schopnosti, tak ten to bude mít snažší a mohl by mít rychleji práci..., tedy já budu jednat s manažery o vašem obsazení do konkrétni pozice. Poté se dozvíte jak, to svámi bude vypadat dál., tedy jesli máte šanci uspět a vyhovujete nárokům a požadavkům manažerům, kteří si kladou jisté nároky na zaměstnance. Pokud budete mít šanci, tak vás čeká registrace na webu, potom jednám z manažery o datumu předpokládaného přijetí do práce..., pravděpodobně o vás už budou jevit zájem..., a domluvíme se na předběžném příjmacím pohovoru, který budete muset apsolvovat. Budete vědět datum příjezdu a datum pohovoru, pak už bude potřeba přijet na daný termín a učastnit se toho... .Není vysloveně podmínkou, že vás musejí přijmout(je to jisté tak na 90procent), ale pokud se něco nepokazí, tak vás vezmou , ze začátku na skušební dobu, pak na stálo... .(dokud jim nedáte sami výpověď minimálně2-obtimálně3měsíce) Na pohovoru se dozvíte jak to bude potom, tedy, kdy nastupujete do prace, jake hodiny budete dělat a všechno potřebné o a k práci tam. Před práci musíte mít již najíte nějaké to bydlení, jinak práci mít nemůžete. Po přijezdu do Ipswiche vás budu informovat o možnostech ubytováni v daném místě, tak aby jste mohli okamžitě bydlet a začít v krádké době pracovat. Tedy před odjezdem Vás budu informovat(asi 15.6) jesli zde budete pracovat, či né.., potom při příjezdu do města si vyberu dané finance a pomůžu vám zajistit bydlení a otevření účtu. Další info, pošlu zájemcům...

AKTUALNĚ : Zatím jsou stále volná místa...

Datum aktualizace: 1.6 2010

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Zobrazeno 2440×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio