Co je dobré vědět a nad čím je dobré se zamyslet

Test polibkem

 

Pokud muž (napadník) dostane ženu na domluvenou schůzku(na rande), stále nemá vyhráno – čeká vás totiž líbací test. Právě líbání dokáže ženě hodně napovědět, zda s vámi bude chodit či zda s vámi zůstane dlouho přes noc. Jestliže k polibku nedojde vůbec, zájem ženy začne zvolna opadat.

Líbání napodobuje sání mateřského prsu. Připomíná nám tak jednu z prvních slastí, kterou jsme okusili na tomto světě. Proto je tak oblíbené a vyžadované. Líbání uvolňuje endorfin, oxytocin a jiné hormony, které tlumí bolest a zlepšují náladu. Líbání má v podstatě podobné účinky jako některé drogy. Navozují pocity štěstí, mírnou euforii. Na rozdíl od drog vás však nečekají abstinenční příznaky.

Pro ženu je polibek velmi důležitý. Testuje si pomocí něj, zda ji přitahujete a zda se s ní dokážete shodnout. Z tohoto důvodu je důležité první polibek neodkládat. I polibek v „nesprávném čase“ je lepší než žádný polibek. Když ženu nepolíbíte na první schůzce, může její zájem klesnout.

Jak správně líbat

Naprostou většinu mužů, které žena odmítne, přestože s nimi šla na schůzku(rande), zradil líbací test. Žena zkrátka nebude s mužem, jehož polibky v ní nevyvolávají emoce. Proto je důležité umět si polibek správně rozvrhnout. Nežeňte se hned na její ústa, abyste jí do nich strčili svůj jazyk. Raději na to běžte pomalu, smyslně. Techniku správného polibku popisuje článek: „Je připravena na první polibek? Jak se líbat?

Jak asi dopadne v testu?

Ženy versus muži

Nelíbejte ženu tak, jak by se to líbilo vám. Muži totiž od polibku očekávají něco jiného. Pro muže je polibek (a pak především francouzský polibek) především mezistupněm vedoucím k sexu. Někteří muži se dokonce líbají neradi, protože se jim to zdá odporné.

Ženy oproti tomu polibkem cítí. Rozlišují polibky jemné, udržovací, které prohlubují důvěru k partnerovi a citový vztah k němu. Druhým typem polibků jsou polibky sváděcí, které jsou rychlejší, smyslnější a vedou k sexuálnímu vzrušení.

Polibky jsou pro ženu velmi důležité. Slouží k testování partnera. Zatímco muži vnímají především pohyby úst či jazyka, případně okrajově vůni ženy, ženy vnímají kromě samotných pohybů a vůně i okolí, nervozitu muže, jeho sebejistotu, případně i naladění. Ženy jsou k polibkům zkrátka mnohem vnímavější, a ve vztahu jim slouží polibky jako kontrola, zda je vše v pořádku.

Nick Fisher ve své knize „Kompletní průvodci líbáním“ poukazuje na to, že o úspěchu muže při líbání se ženou mají nemalý podíl i feromony. Žena při líbání velmi intenzivně vnímá partnerovy feromony, a společně s ostatními vjemy se tak tyto látky podílí na celkovém výsledku líbacího testu.

Technika není vše

I kdybyste byl mistrem světa v líbání, nebudete mít úspěch u žen, jestliže nebudete dodržovat ústní hygienu. Zkažené zuby, páchnoucí dech či popraskané rty jsou zaručenými tlumiči vášně. Starejte se o své zuby a svůj dech pravidelně. Pozor zejména na „svůdné“ polibky pod vlivem alkoholu či po kouření. Jestliže na tom nebude vaše líbající partnerka stejně, úspěch nesklidíte.

Chcete-li uspět, žvýkejte před polibkem alespoň žvýkačku. Ideální však je vyčistit si zuby a vypláchnout ústní vodou. Pozor na potraviny způsobující páchnoucí dech. Jde o česnek, ryby, křen, zelí, cibuli, vejce, brokolici, růžičkovou kapustu, červené maso, papriky, ořechy, čokoládu, chřest, chipsy, hranolky, kávu a mléko.

Jestliže jste ženu pozval do kavárny a chystáte se na polibek hned po dopití, raději změňte plány. Nejdříve si vezměte žvýkačku a ženu polibte až teprve po několika minutách. Zbytečně byste se kvůli svému dechu připravili o cenné body, které získáte po správném polibku. Jak jsem však zmínil v úvodu článku – je lepší políbit ženu v nesprávném čase než nikdy. Jestliže tedy žena musí zničehonic odejít, polibte jí lehce i s dechem od kávy.

Líbání a zájem

Pomocí líbání žena vyjadřuje svůj zájem o vás. Jestliže se s vámi chce líbat, neuhýbá vám při vašich pokusech a líbání s vámi si užívá, je vše na dobré cestě. Jakmile se ale žena opakovaně polibkům s vámi z nějakého důvodu vyhýbá, neztrácejte s ní čas. Dává vám tímto způsobem najevo, že pro ni jste pouze kamarád.

(info:svadeni.cz) Autor:RaShCZ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

( k 23.10 09 si tento článek přečetlo 322 čtenářu...., jsem rád že vás to tak zajímá.... Pavi)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zobrazeno 7708×

Komentáře

CesareBorgia

Pokud jíte syrečky nebo zkažené maso, líbejte ženu jedině přes igelitový sáček (který máte nasazený na hlavě a na krku zajištěný gumičkou)

makabrozni-spelunka

:)))) vybornej blog! radim do oblibenejch.

Cink

jo taaak:) hm, tak tedka mi to rande snad priste vyjde lip:) (beru si sáček a gumičku)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio